O podjetju

EL-EKS, varne inštalacije d. o. o.

V podjetju EL-EKS d.o.o. se ukvarjamo z izvedbo in vzdrževanjem vseh vrst elektroinštalacij na poslovnih in industrijskih objektih (zahtevni objekti). Naše storitve so vezane pretežno na izvedbo del v eksplozijsko ogroženih prostorih in območjih (EX cone), ki se predvsem pojavljajo v naftni industriji, farmacevtski industriji, petrokemični in kemični industriji, agro-živilski industriji, metalurgiji in kovinsko predelovalni industriji, lesno predelovalni industriji ter energetiki.

Naši največji in najpomembnejši naročniki so priznana slovenska podjetja. Stremimo k vrhunskemu izvajanju storitev, zato nenehno iščemo inovativne rešitve na vseh področjih našega delovanja in podpiramo vse aktivnosti, ki pripomorejo k boljšemu ter učinkovitejšemu delovanju procesov in podjetja. Odnose s poslovnimi partnerji gradimo na dolgoročnem sodelovanju in korektnih medosebnih odnosih.

Smo podjetje, ki ga odlikuje zanesljivost, visoka kakovost, odzivnost in strokovnost zaposlenih. Naš širok nabor znanja temelji na večletnih praktičnih izkušnjah naših strokovnjakov in redno skrbimo za razvoj naših kadrov s stalnim nadgrajevanjem znanja in veščin.